Terug

Welk merk moet je kiezen tijdens de Curly Girl Methode?

Welk merk moet je kiezen tijdens de Curly Girl Methode?

Heb jij gehoord van de Curly Girl Methode? Het is dé methode voor iedere vrouw, man en kind dat geboren is met natuurlijk krullend haar. De Curly Girl Methode helpt je op de juiste manier je haar te wassen, conditioneren en te verzorgen zonder je krullen te beschadigen. Er zijn diverse merken die zich volledig hebben ingezet op het maken van Curly Girl Methode producten. In dit blog hebben wij de beste merken op een rijtje gezet, dus lees vooral verder als je wilt weten welke merken je moet bestellen. Wil je meer weten over de Curly Girl Methode? Lees dan ook ons blog over de Curly Girl Methode.

1. African Pride

Het eerst merk waar je echt naar moet kijken wanneer je wilt starten met de Curly Girl Methode is African Pride. Het merk African Pride is al jaren een topmerk voor iedereen die zijn of haar krullen wil verzorgen, vitaliseren en stylen zonder het te beschadigen. Met meer dan 35 verschillende producten in ons assortiment, van shampoos en conditioners tot stylingproducten en haarmaskers, is African Pride perfect om mee te starten als Curly Girl Methode beginner of wanneer je het al jaren doet.

Er zijn diverse soorten producten waar je uit kan kiezen. Een aantal populaire producten die vaak worden gekozen zijn de African Pride detangling shampoo, de African Pride growth oil en de African Pride Moroccan clay & shea butter maque. Maar er zijn natuurlijk nog diverse andere keuzes.

African Pride Moroccan Clay & Shea Butter Masque

2. Pretty Curly Girl

De naam verklapt het misschien al een beetje, maar de echte nummer één voor iedere dame met krullend haar, is Pretty Curly Girl. Bij dit merk staat alles in het teken van gezonde en vitale krullen. Het is bedacht door een vrouw die zelf merkte dat het erg lastig was om haar krullen gezond te verzorgen. Het is dan ook een merk van en voor vrouwen.

Pretty Curly Girl heeft producten gemaakt voor de volledige verzorging. Je vindt in ons assortiment, Curly Girl shampoo, Curly Girl conditioner, Curly girl styling, maar ook producten die net wat extra’s bieden. De populairste keuzes zijn de airy volume foam, de bye bye tangles & knots conditioner en de intense protein deep conditioner.

airy volume foam

3. Curly Secret

Curly Secret is te herkennen aan de roze met witte verpakkingen en de vrouw met de afro als het logo. Curly Secret is, net als Pretty Curly Girl, een merk dat volledig toegewijd is aan het maken van producten voor de Curly Girl Methode. Zo zijn er geen sulfaten of parabenen te vinden in de producten en kun jij je volledige haarroutine doen met de producten van Curly Secret.

Naast verschillende shampoos en conditioners zoals de curl reviving leave-in conditioner of de Curly Secret hello fresh hair shampoo, maakt Curly Secret ook diverse additionele producten die je krullen extra verstevigen, voeden of activeren. Denk hierbij aan een scrunching oil of een scalp brush.

scrunching oil

4. Cantu

De producten van Cantu zijn gemaakt voor ieder haartype, waaronder krullen, en zijn gemaakt om problemen als droog haar of beschadigd haar aan te pakken. Ondanks dat de producten van Cantu niet per se voor krullend haar zijn gemaakt, zijn ze nog steeds te gebruiken tijdens de Curly Girl Methode.

Ongeacht of je nu steil haar, golvend haar of krullend haar hebt, Cantu is een merk dat je kan helpen met meer vitaliteit en hydratatie. De producten zijn allemaal vrij van sulfaten en parabenen en bieden de verlichting of kracht die je haar nodig heeft. Een aantal populaire producten zijn de Cantu Beauty moisturizing curl activator cream, de Cantu Beauty flaxseed oil en de Cantu Beauty sulfate-free cleansing cream shampoo.

 Cantu Beauty sulfate-free cleansing cream shampoo

5. Mielle

Last but not least, Mielle. Mielle heeft diverse lijnen producten die stuk voor stuk te gebruiken zijn in de Curly Girl Methode. Het merk Mielle maakt haar- en huidproducten die volledig gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten. Met hun producten proberen ze, op een natuurlijke manier, je haar te voeden en te hydrateren.

Zoals gezegd, heeft Mielle diverse lijnen met producten die allemaal bijdragen aan de voeding van gezond krullend haar. Kies bijvoorbeeld voor de Mielle Brazilian curly cocktail curl cream uit de Brazilian lijn, de Mielle oats & honey soothing conditioner uit de oats & honey lijn of de Mielle rosemary mint scalp & hair strengthening oil uit de populaire rosemary mint lijn.

Mielle rosemary mint scalp & hair strengthening oil