Terug

Voorkom een droge huid bij koud weer met deze 6 producten

Voorkom een droge huid bij koud weer met deze 6 producten

Ervaren jullie al een droge huid nu het weer kouder wordt? Wij wel! Daarom is het belangrijk dat je de juiste producten in huis haalt om droge huid en droge plekken tegen te gaan. Gelukkig weten we bij A&F Cosmetics precies wat jij nodig hebt om een droge huid tegen te gaan. Lees snel verder en bekijk de producten die we hebben geselecteerd. Heb je vragen of wil je meer tips? Neem dan vooral contact met ons op!

1. Fair & White Cream Milk extreme hydration

Heb jij chronisch last van droge huid, ongeacht welk seizoen het is? Dan raden we aan om de Fair & White Cream Milk extreme hydration te gebruiken. Deze crème is speciaal ontworpen om zelfs de meest droge huid weer soepel en glad te maken. Dankzij de karitéboter en de hydraterende glycerine is het een perfect product voor droge plekken op de huid!

Fair & White CREAM-MILK EXTREME HYDRATION | ORIGINAL 500ml

2. Makari hand & body lotion

Naast droge plekken op je huid, hebben de meeste mensen last van droge handen. Handschoenen zijn vaak een goede oplossing wanneer je naar buiten gaat, maar als dit niet helpt raden we aan de Makari hand & body lotion te gebruiken. Deze Makari lotion voedt je droge handen, met behulp van plantaardige ingrediënten. Bovendien laat het geen vettig residu achter en kan de handlotion dagelijks gebruikt worden.

Makari hand & body lotion

3. Fair & White specialized cream gel

Merk jij dat je juist vaak geïrriteerde en droge huid krijgt op donkere plekken zoals je knieholtes, elleboog of je voeten? Dan is het slim om de Fair & White specialized cream gel uit te proberen. De hoogwaardige crèmegel van Fair & White is speciaal gemaakt om deze hardnekkige plekken aan te pakken. Ideaal wanneer je merkt dat er irritatie of droge huid begint op te spelen.

Fair & White specialized cream gel

4. Cetaphil gentle skin cleanser

Heb jij een extreem gevoelige huid? Dan kunnen bepaalde crèmes en producten juist voor meer irritatie en droge huid zorgen wanneer je het gebruikt. Voor deze mensen hebben we de Cetaphil gentle skin cleanser. De skin cleanser van Cetaphil is dermatologisch getest en is ideaal voor de gevoelige huid. Het helpt bij het schoonmaken en hydrateren van je gezicht, maar is ook zeker te gebruiken voor je handen of andere plekken.

Cetaphil gentle skin cleanser

5. Jergens original scent dry skin moisturizer

Ben jij op zoek naar een hydraterende body crème voor je hele lichaam? Een echte aanrader is de Jergens original scent dry skin moisturizer. Deze moisturizer is ideaal voor iedereen die net een beetje extra hydratatie nodig heeft. Deze huid hydraterende crème is eenvoudig dagelijks te gebruiken, maar kan ook om de dag gebruikt worden.

Jergens original scent dry skin moisturizer

6. Nubian Queen cocoa butter with vitamin E

Een echt effectieve crème om je huid te verzachten en te hydrateren is de Nubian Queen cocoa butter with vitamin E. De body butter is voorzien van extra vitamine E en werkt als verzachtende crème voor je droge plekken. Bovendien is de body butter ook goed te gebruiken als preventief middel. Het helpt namelijk niet alleen droge plekken weg te werken, maar ook te voorkomen.

Nubian Queen cocoa butter with vitamin E

Bestel al je hydraterende producten bij A&F Cosmetics

Een droge huid kan erg vervelend zijn en zelfs pijn gaan doen. Daarom is het altijd aan te raden een hydraterende crème in huis te hebben, zodat je direct droge plekken tegen kan gaan. Naast bovengenoemde populaire producten vind je in onze webshop nog diverse andere body lotions, body creams en andere huidverzorgingsproducten.

Naast onze uitgebreide lijn huidverzorgingsproducten, vind je ook diverse andere cosmeticaproducten zoals haarverzorgingsproducten, make-up en natuurlijk ook verschillende haarstukken. Meer weten over ons assortiment of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op!