Terug

Make-up heel de dag on fleek: dit is dé manier!

Make-up heel de dag on fleek: dit is dé manier!

Wees gewaarschuwd, dit is het ultieme stappenplan om jouw make-up on fleek te houden! In dit uitgebreide stappenplan leggen we per stap uit wat je moet gebruiken, hoe je het gebruikt en geven we je een paar opties. Lees dus snel verder en zorg voor de beste make-up look, iedere dag van de week.

Stap 1: een schone en gehydrateerde huid

De belangrijkste stap is zorgen voor een schone en goed gehydrateerde huid. Als je dit niet doet, wordt het onmogelijk om een goede make-up look te behouden. Daarom is het belangrijk om je gezicht goed schoon te maken voordat je begint met het opdoen van make-up. Gebruik daarom eerst een hoogwaardige cleanser met, het liefst, hydraterende ingrediënten. Wij raden de Cetaphil Gentle Exfoliating Cleanser of de Fair & White Cleanser Lotion So White.

Cetaphil GENTLE EXFOLIATING CLEANSER 178ml

Stap 2: een kwalitatieve en goede primer als basis

Oke. Je hebt moeite met een goede make-up look de hele dag te laten zitten? No worries girl, we got you! Je moet beginnen met een kwalitatieve primer. Maak je al gebruik van een primer? Dan kan het zijn dat je niet de juiste gebruikt voor je huid of gewoon niet het juiste merk hebt. Een primer is namelijk dé basis voor een make-up look die de hele dag blijft zitten. Het is dan ook de beschermlaag tussen je huid en de rest van de make-up. Er zijn diverse soorten primers waarbij de ene extra hydratatie biedt en de ander voor een egale huid zorgt.

Welke jij moet hebben is naar eigen smaak. Je kunt ook kiezen om verschillende soorten in huis te halen. Een aantal van onze populairste primers zijn de Black Opal Invisible Oil Blocking Gel Primer en de L.A. Girl Pro Prep Primer.

Black Opal Invisible Oil Blocking Gel Primer

Stap 3: laat je ogen poppen met mascara en oogpotlood

De ogen zijn de spiegel van de ziel. Ooit gehoord van dit spreekwoord? Of je het nu kent of niet, het laat zien hoe belangrijk de ogen zijn bij een goede make-up look. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een kwalitatief, long-lasting oogpotlood en mascara. Met de juiste primer komt de kleur en intensiteit van je gekozen mascara en oogpotlood intenser naar voren. Wil jij dat je ogen poppen? Kies dan de Perfect Precision Eyeliner Black en de Volumatic Mascara Black Brown.

Perfect Precision Eyeliner - Black

Stap 4: maak je wenkbrauwen on fleek

We hebben een goede basis voor je gezicht met de primer. Ook je ogen zijn prachtig, dus nu is het tijd om die wenkbrauwen aan te pakken. Wenkbrauwen zijn lastig. Iedereen heeft zijn eigen smaak en ook je huidskleur speelt mee in wat voor soort wenkbrauw product je nodig hebt, maar met een brow pomade kun je niet fout gaan. Perfect voor iedere dame met iedere soort stijl en huidskleur. Wil jij donkere wenkbrauwen? Kies de L.A. Girl Brow Pomade Dark Brown of de L.A. Girl Brow Pomade Soft Black. Liever een lichte inkleuring geven aan je wenkbrauwen? Kies dan juist de L.A. Girl Brow Pomade Blonde of de L.A. Girl Brow Pomade Soft Brown.

Brow Pomade - Soft Brown

Stap 5: concealer voor de finishing touch

Nu de basis goed staat, je ogen eruit springen en je wenkbrauwen on fleek zijn, is het tijd om de puntjes op de i te zetten. Deze puntjes zijn verdeeld in twee stappen en de eerste stap is het wegwerken van eventuele oneffenheden. Pukkeltjes, rode vlekken en pigmentatie heeft iedereen. Dit betekent echter niet dat het zichtbaar hoeft te zijn. Dit kan je eenvoudig wegwerken met een kwalitatieve concealer en gelukkig hebben wij er een aantal in ons assortiment. Kies de Black Opal True Color Flawless Perfecting Concealer of de HD Pro.Conceal Dark Cocoa als je kwaliteit wilt.

Black Opal True Color Flawless Perfecting Concealer

Stap 6: fill those lips met lippenstift of lipgloss

De tweede stap om je look af te maken, slaat natuurlijk op je lippen. Want ook je lippen zijn een belangrijk onderdeel van je look en met de juiste lipgloss of lippenstift, ga je van een 9.5 naar een 10. Wil je sprekende lippen? Kies dan de Matte Pigment Lipgloss Obsess of de Matte Pigment Lipgloss Iconic. Liever een zachtere kleur? Dan is de Matte Pigment Lipgloss Bazaar meer iets voor jou!

Matte Pigment Lipgloss - Iconic (GLG836)

Heb jij nog vragen over onze make-up producten of wil je meer tips? Neem dan contact met ons op of kijk op onze blog pagina voor meer tips!