Terug

De 6 beste producten voor krullend haar bij nat weer

De 6 beste producten voor krullend haar bij nat weer

Helaas zien we in Nederland over het algemeen meer regen dan zonneschijn. We lopen dan ook veel met  capuchons op of een paraplu in de hand, maar nat weer kan jouw kapsel helemaal verpesten wanneer je niet de juiste producten gebruikt. We willen natuurlijk dat jij altijd trots bent op je kapsel en daarom hebben we in dit blog 6 producten voor krullend haar onder elkaar gezet die perfect werken, ook bij nat weer.

1. African Pride Detangling Shampoo

Alles heeft een basis nodig en dit geldt ook voor een goed kapsel. Daarom raden we altijd aan om te starten met een ontwarrende shampoo tijdens een regenachtige dag. Het laatste waar je je mee bezig wilt houden is het constant ontklitten van je krullen of het rondlopen met een ontploft kapsel. Gelukkig hebben we hiervoor de African Pride Detangling Shampoo!

Deze ontwarrende shampoo is speciaal gemaakt voor krullen die snel pluizen. Door gebruik te maken van de African Pride Detangling Shampoo tijdens een regenachtige dag loop je minder snel het risico op pluizig en warrig haar. Een echte aanrader hier in Nederland!

African Pride Detangling Shampoo

2. Hydrate me - Rose water & honey cream shampoo

Misschien heb jij niet zozeer last van klitten of warrig haar, maar kunnen jouw krullen gewoon wat extra versterking gebruiken. Kies dan voor de Hydrate Me - Rose water & honey cream shampoo. Dit is dé keuze voor iedereen die last heeft van beschadigd haar en waarbij de regen het alleen maar verslechtert.

Bovendien is de shampoo ook sulfaat- en siliconenvrij, waardoor het perfect binnen de Curly Girl Methode past en dus ook als Curly Girl Shampoo kan worden gebruikt. Zorg voor verminderde haarbreuk en gezonde haarschachten en kies vandaag nog de hydrate me shampoo van Flora & Curl!

Hydrate me - Rose water & honey cream shampoo

3. Mielle Oats & Honey Soothing Conditioner

Naast diverse shampoos, kan de juiste conditioner ook een hele hoop doen voor je krullen tijdens een regenachtige dag. Bekijk de Mielle Oats & Honey Soothing Conditioner. Deze conditioner is speciaal gemaakt om jouw haar en hoofdhuid goed te reinigen. Dankzij de mix van haver, avocado en honing zorgt deze conditioner ervoor dat jouw haar goed blijft zitten, zelfs bij een flinke regenbui.

Mielle Oats & Honey Soothing Conditioner 237ml

4. African Pride Moroccan clay & shea butter masque

Een masker is ideaal tijdens een regenachtige dag. De African Pride Moroccan clay & shea butter masque is een kleimasker, gemaakt van Marokkaanse rode klei. Het masker helpt met het versterken van je krullen en het hydrateren tot in de puntjes. Maar waarom helpt het bij een regenachtige dag?

Het haarmasker versterkt en verzwaart je krullen. Door minimaal een uur van tevoren het haarmasker aan te brengen, zorgt het voor stevige en gehydrateerde krullen. Dit helpt tegen het pluizen van je krullen en zorgt voor voldoende hydratatie, waardoor de vochtigheid van een regenachtige dag geen invloed heeft op je krullen.

African Pride Moroccan clay & shea butter masque

5. KIS finishing spray

Ben jij op zoek naar een product voor krullend haar dat écht zorgt voor een strak kapsel? Kies dan de KIS finishing spray. De finishing spray van KIS zorgt voor een gezonde styling van je krullen met extra Provitamine B5. Het voorkomt uitdroging van je krullen en is natuurlijk bestand tegen vocht. Perfect voor een dag vol regen.

Naast de Provitamine B5 is de KIS finishing spray een product dat helpt met versteviging van het haar zonder het te verzwaren of te beschadigen. Let wel op dat je je haar sprayt met een afstand van tussen de 30 tot 40 centimeter.

KIS finishing spray

6. Cantu beauty moisturizing twist & lock gel

Wil jij zeker weten dat je krullen blijven zitten zoals jij het wilt? Haal dan direct de Cantu beauty moisturizing twist & lock gel in huis. Deze bekroonde formule hydrateert en ontklit je krullen zodat een vochtige dag geen invloed heeft op je haren. Ook zorgen de pure sheaboter en natuurlijke ingrediënten in deze gel voor een gezonde glans, zonder je haar te beschadigen.

Gebruik een royale hoeveelheid voordat je de deur uitgaat en draai het haar voorzichtig met een kam of je vingers in het rond voor het krijgen van prachtige twists in je krullen. Wil je toch je haar tussendoor bijwerken? Breng voldoende product aan en draai je haar opnieuw om het bij te werken.

Cantu beauty moisturizing twist & lock gel